Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Uppgifter: Robertsson dumpas av Skellefteå

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN
Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

Bert Robertsson lämnar Skellefteå efter säsongen.

Det skriver Norran.

– Jag har inga kommentarer om min framtid, säger den dubbla guldtränaren till tidningen.

Bert Robertsson kom till Skellefteå AIK 2011, och är nu inne på sin åttonde säsong. Under sin tid i klubben har Robertsson varit med och tagit två guld, och utöver det tagit klubben till sex SM-finaler.

Nu skriver Norran att tränaren sitter på ett utgående kontrakt, som inte kommer att förlängas efter säsongen.

– Jag har inga kommentarer om min framtid, säger Robertsson till tidningen.

Det ska också råda oklarhet kring tränaren Stefan Klockares framtid. Enligt Norran finns det intresse för Klockare hos flera andra svenska klubbar.

– Jag har fått beskedet att vi ska avvakta med tanke på läget. Men jag i regel aldrig skrivit något avtal förrän säsongen är över, säger Klockare.

Skellefteå tar fram ny ledning

Även målvaktstränaren Krister Holm sitter på ett utgående kontrakt. Holm har varit tränare i klubben sedan 2006, och har börjat se framför sig en karriär där han sysslar med någonting annat än hockey. Samtidigt hoppas han kunna fortsätta jobba med sporten ett tag till.

– Jag har en socionomutbildning i grunden, men har väl förhoppningar att arbeta inom hockeyn ett tag till, säger Holm till Norran.

Skellefteå håller på att jobba fram en ny ledning. Det står tidigare klart att sportchefen Mikael Lindgren lämnar efter säsongen, och att klubben kommer att ta in en general manager i hans ställe – en roll som inte är tillsatt. Däremot står det klart att Niclas Lundkvist är ny sportchef från och med januari.

 

FÅ BÄST KOLL! Alla nyheter om Skellefteå – direkt i Messenger 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!