Fredrik Lindgren under tiden i Skellefteå. Nu uppges han vara helt klar för en återkomst i klubben. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURESFredrik Lindgren under tiden i Skellefteå. Nu uppges han vara helt klar för en återkomst i klubben. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES
Fredrik Lindgren under tiden i Skellefteå. Nu uppges han vara helt klar för en återkomst i klubben. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES
Foto: Daniel Eriksson / BildbyrånFoto: Daniel Eriksson / Bildbyrån
 Foto: Daniel Eriksson / Bildbyrån

Uppgifter: Helt klar för SHL igen

Publicerad

Nyligen blev det klart att veteranen Fredrik Lindgren lämnar Leksand.

SportExpressen rapporterade omgående att Lindgren var nära en återkomst i Skellefteå AIK – och nu verkar affären vara i hamn.

Norran rapporterar nämligen att den 37-årige backen är helt klar för Skellefteå.

Klubbikonen Fredrik Lindgren tillhörde Skellefteå AIK i hela sjutton år, innan han i somras klev ner en division i nivå.

Hockeyallsvenskan och Leksands IF hägrade – men det blev bara ett drygt halvår i den dalaklubben.

I måndags bekräftades det att Lindgren och Leksand går skilda vägar, och genast kom Skellefteå upp på tapeten igen.

Kontrakt för resten av säsongen

"Kanske", skrev sportchefen Mikael Lindgren kryptiskt i ett sms till SportExpressen då – och nu verkar återkomsten vara ett faktum.

Lokaltidningen Norran rapporterar nämligen att parterna har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig resten av säsongen. Lindgren sällar sig därmed till den backskara som ska bära Skellefteå till och eventuellt under slutspelet i vår, då Skellefteå enligt Norran nu värvat klart på backsidan för stunden.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag