Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Jag sa från dag ett att Brynäs är laget”

Nicklas Danielsson jublar under VM 2014. Foto: ANATOLY MALTSEV / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: DARKO BANDIC / AP

Brynäs kallade till presskonferens tidigare på tisdagen.

Och nu står det klart att det är Nicklas Danielsson som är klar för klubben.

– Från dag ett när vi sade att vi skulle hem, familjen och jag, så var Brynäs laget, säger han i ett pressmeddelande.

I lördags förlorade Brynäs mot Växjö i en grinig bortamatch. Laget ligger just nu på tionde plats i tabellen, två poäng bakom niondeplacerade Luleå.

På tisdagen meddelade klubben att de skulle presentera ett nyförvärv inför kommande säsong. Brynäs kallade till presskonferens klockan 15:30 på tisdagen, då sen nya spelaren skulle presenteras.

Och nu är han presenterad.

Bekräftat: Nicklas Danielsson klar för Brynäs

Danielsson kommer närmast från tre säsonger i schweiziska Lausanne. Han har tidigare representerat just Brynäs i SHL, men även Djurgården och Modo. Forwarden har även flera matcher med Tre Kronor på meritlistan, och var med och spelade hockey-VM 2013, 2014 och 2015.

Och när han nu återvänder till Brynäs så säger han så här:

-Att det blev Brynäs var rätt givet. Jag gick hockeygymnasiet här i två år och man kan väl säga att karriären började här. Sedan har jag följt Brynäs under några år och tycker att laget spelar den typ av hockey som är rolig både att titta på och spela. Det är mycket fart och man vill verkligen lira pucken snabbt. 

– Ett spel som jag gärna vill vara en del av. Dessutom känner jag ju för Brynäs. Från dag ett när vi sade att vi skulle hem, familjen och jag, så var Brynäs laget. Nu är det en härlig dag i dag när jag får skriva kontraktet, säger Nicklas Danielsson.