Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅNFoto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
 Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅNFoto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
 Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Uppgift: Rögleprofil klar för SHL-rivalen

Publicerad

Luleå fortsätter med sitt lagbygge inför nästa säsong.

Nu verkar ytterligare en pusselbit falla på plats.

Den förre Rögle-spelaren Jack Connolly är klar för klubben, skriver NSD. 

– Det är det alternativet som passar mig bäst och jag är laddad för att åka dit och hjälpa laget, säger han till tidningen.

Han har gjort två säsonger i Färjestad och fyra i Rögle. Nu har kontraktet med Skåneklubben gått ut, men Jack Connolly ser ut att stanna i svensk hockey.

Enligt uppgifter till NSD är 28-åringen klar för spel i Luleå Hockey. Connolly vill inte bekräfta uppgifterna, men verkar inställd på en flytt till Norrbotten till nästa säsong.

– Jag har varit i kontakt med min agent och med klubben. Jag tror att det går framåt. Förhoppningsvis blir det klart väldigt snart. Min inställning är att jag ska till Luleå, säger Connolly till tidningen.

 

MISSA INGET: Få senaste nytt om ditt favoritlag i SHL – direkt i Messenger. 

Uppgift: Connolly klar för Luleå

NSD: Planen är att du ska spela för Luleå kommande säsong?

Ja. Det har låtit så när jag har pratat med min agent. Det är det alternativet som passar mig bäst och jag är laddad för att åka dit och hjälpa laget, säger han och fortsätter:

– Planen är att jag ska åka dit och spela nästa säsong. Mitt fokus är att åka dit och ha en bra säsong, men ingenting är klart.

 

Luleå har sen tidigare värvat Niklas Rubin, David Lindquist, Fredrik Styrman och Jesper Sellgren inför kommande säsong.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag