Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Slår tillbaka: ”Jag var inte ens där”

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

HV71 har hackat betänkligt under SHL-hösten. 

Nu skriver JP att klubben vill välkomna tillbaka Stephan ”Lillis” Lundh.

Det rör sig däremot inte om att huvudtränaren Niclas Rahm ska få sparken. 

– Stämmer inte. Jag har inte tillfrågat honom (”Lillis”) någonting, dementerar sportchefen Johan Hult till SportExpressen.

Under fredagsmorgonen, dagen efter HV:s 5-1-seger över Djurgården, rapporterar lokaltidningen JP om att Jönköpingslaget ser över den nuvarande tränarkonstellationen. 

Den tidigare tränaren Stephan ”Lillis” Lundh, som tillsammans med Johan Lindbom förde HV71 till SM-guldet 2017, ska ha blivit tillfrågad om att agera bollplank till den nuvarande tränarstaben. 

Något han däremot förnekar.

– Nej, det har jag inte fått. Vi har haft lite kontakt och det hade varit spännande men vi hade bestämt att det skulle vara sista året i Jönköping och så kom ju det här med corona också, säger han till JP. 

HV:s sportchef Johan Hult har tidigare ställt sig bakom sin tränarstab med Niclas Rahm, Stefan Nyman och Jonas Holmström. När SportExpressen når honom dementerar han att ”Lillis” fått frågan. 

– Stämmer inte. Jag har inte tillfrågat honom någonting. Jag vet han skulle på matchen. Men jag har inte träffat honom. Jag var inte ens där.

61-årige Stephan ”Lillis” Lundh, som lämnade HV71 efter förra säsongen, har tre SM-guld på sin meritlista. Han har tidigare vunnit med Frölunda och Djurgården.