Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trotjänare slutar – här är nya jobbet

Örebro avslutade grundserien med att köra över Brynäs – så här såg det ut
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

I april stod det klart att Örebros trotjänare Marcus Weinstock, som var med både när laget gick upp – och etablerade sig – i SHL, inte fick förlängt kontrakt med klubben. Nu står det klart att 36-åringen, som var assisterande kapten under förra säsongen, lägger av. 

Men hockeykarriären fortsätter – och det gör den i Örebro. Klubben meddelar på måndagen att Marcus Weinstock är klar som tränare för talangutvecklare samt huvudtränare för U16-laget. 

– Det känns otroligt glädjande att få chansen att fortsätta arbeta i klubben i mitt hjärta. I och med detta är min spelarkarriär över och jag ser nu framemot en ny karriär som tränare. Jag hoppas och tror att jag kommer ha mycket att bidra med och det ska bli väldigt kul att jobba tillsammans med våra yngsta spelare, säger Weinstock i ett pressmeddelande. 

 

Örebro slog Brynäs i oktober 2019 efter bland annat två mål av Marcus Weinstock. Se höjdpunkter från matchen.