Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅNFoto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
 Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅNFoto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN
 Foto: LINNEA RHEBORG / BILDBYRÅN

Totalsågar Roger Melin – efter orden i C More

Publicerad

2-8. På hemmaplan. 

Ändå sa Roger Melin efter Brynäs möte med Skellefteå att det var lagets bästa match för säsongen.

Då blev Sanny Lindström rasande.

– Hade jag hållit på Brynäs hade jag varit skogstokig om jag hört det där, säger han i C More.

Brynäs ligger näst sist i tabellen. Efter senaste bakslaget, 8-2-förlusten mot Skellefteå säger Brynäs tränare att det var deras bästa match för säsongen.

– De gör mål på nästan vad som helst i dag. Jag tycker vi gör vår bästa match på länge och ändå förlorar vi med 8-2. Det är oförklarligt, säger Roger Melin till C More.

Något som upprörde C Mores expert Sanny Lindström.

–  Han står ju och sover i intervjun. Han måste visa någon form av engagemang. Hur kan man stå och säga att det är bästa matchen?!

Lindströms kritik mot Melin

Inför säsongen bytte Brynäs tränare – från Thomas "Bulan" Berglund till Roger Melin. Sanny Lindström är inte nöjd med vad den nya tränarens ord förmedlar till fansen. 

– Hade jag hållit på Brynäs hade jag varit skogstokig om jag hört det där, säger Sanny Linström.

Sanny Lindström menar att det inte hade hänt under "Bulans" tid i klubben.

– Var det någon som pressade någon centimeter fel då sträckte Bulan upp honom i båset. Nu åker spelare runt och flöjtar runt.

David Rautio byttes in – släppte fem

När Brynäs låg under med 3-1 efter första perioden försökte Roger Melin väcka sitt lag. 

Felix Sandström som släppte in tre mål på första 20 minuterna, och stod för en rejäl målvaktstabbe vid 3-1, byttes ut.

David Rautio byttes in - och släppte in fem mål.

– I dag nådde de (målvakterna) inte upp till den kapacitet de brukar ha. Men samtidigt så fick de väldigt dålig hjälp vid målen, säger Roger Melin. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag