Foto: Ronny Johannesson
 Foto: Ronny Johannesson

Timråstjärnan kan ha svår skada i handen

Publicerad

Det befarades att Timrås stjärnforward Niklas Nordgren hade brutit båtbenet i ena handen efter matchen mot AIK.

Men efter att ha träffat en specialist i Göteborg står det klart att skadan inte är så allvarlig.

– Det ska inte vara båtbenet i alla fall, säger Timrås sportchef Kent Norberg till C More.

Det var i matchen mot AIK på Hovet som Timrås poängkung Niklas Nordgren skadade handen.

Redan gipsad

I fredags röntgades han. Och det befarades att skadan var illa. Därför är Nordgren redan gipsad.

– Det kom som en chock när de sa att båtbenet var av och det känns förstås riktigt surt. Båtbenet har jag förstått är ett av de svåraste benen att bryta i handen och det tar tid att läka, säger Nordgren till Dagbladet.

Men efter att ha träffat en specialist i Göteborg kommer lugnande besked.

– De säger att det var bättre än vad man först befarade. Det känns bra. Jag vet inte exakt hur länge han blir borta, men det ska inte vara båtbenet i alla fall, säger Timrås sportchef Kent Norberg till C More.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag