Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Timrå värvar duo från SHL-rivaler

Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG / BILDBYRÅN
Foto: NICLAS JÖNSSON / BILDBYRÅN

För två dagar sedan kunde SportExpressen avslöja att duon Nolan Zajac och Joey LaLeggia var i slutförhandlingar med Timrå.

Under onsdagen bekräftade Timrå att man värvat duon.

28-åringarna, som spelade tillsammans på college återförenas nu i Timrå.

Nolan Zajac kommer senast från spel i Oskarshamn, där han stod för 28 poäng, och Joey LaLeggia, som senast hämtas från Rögle, där han kom in mitt under säsonge har skrivit på varsitt ettårskontrakt med nykomlingen i SHL.

– Joey är en riktigt bra skridskoåkare. Han kom till Rögle och gjorde ett bra intryck. Han är användbar både som back och forward, men för oss som back, kommenterar klubbens sportchef Kent Norberg Joey LaLeggia.

– Nolan är en spelare som varit i Sverige några år. Han är en offensiv back med ett riktigt bra första pass och spelar bra i powerplay. Han gjorde 28 poäng i fjol i SHL. Han rör sig bra på banan och är en skridskoskicklig back, säger sportchefen angående Nolan Zajac.

Båda spelarna ansluter till Timrå när isträningen drar igång i augusti.

– Det är en speciell möjlighet att spela i samma lag som min nära vän och forna backpartner Nolan Zajac igen. Jag har hört många fina saker om laget och kan förhoppningsvis hjälpa laget både på och vid sidan av isen, kommenterar Joey LaLeggia.