Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅNFoto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN
 Foto: JOSEFINE LOFTENIUS / BILDBYRÅN

Timrå förstärker – värvar skyttekung

Publicerad

Timrå rustar för SHL.

Enligt Hockeypuls.se har Vita Hästens skyttekung Rickard Palmberg bestämt sig för spel i klubben.

Timrå säkrade avancemanget till SHL förra veckan – och lagbygget inför återkomsten är i full gång. SportExpressen kunde i går berätta att klubben är på jakt efter Karlskronas Mattias Guter – och nu kommer uppgifter om ytterligare en forward med målsinne.

Enligt Hockeypuls.se har Vita Hästens Rickard Palmberg bestämt sig för spel i Timrå – och nobbar därmed bland annat AIK och Södertälje.

– Det ser ut att bli SHL för honom, i övrigt har jag inga kommentarer just nu, säger hans agent Mikael Rosell till sajten. 

 

LÄS MER: Här är era drömvärvningar, Timrå. 

Törnqvist klar för Timrå

Rickard Palmberg vann Vita Hästens interna skytteliga med 14 mål förra säsongen. Och har totalt producerat 61 poäng på 72 matcher under sina två senaste säsonger i hockeyallsvenskan.

Timrå har även gjort klart med Linköpings Henrik Törnqvist – något som Mr Madhawk avslöjade förra veckan.

 

LÄS MER: Erik Karlsson lämnar Timrå – presenterad av ny klubb.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag