Foto: Michael Berggren
 Foto: Michael Berggren

Sundström: Ett lyft för föreningen

Publicerad
Uppdaterad
Beskedet att Peter Forsberg kommer in i Modos organisation tas emot med glädje av spelarna. Niklas Sundström tror att det blir ett lyft för föreningen.
- Det är jävligt skoj. Han kommer att tillföra något på alla plan, säger Sundström till SportExpressen.se
Även om Sundström inte visste om att Forsberg skulle bli ny biträdande general manager så kom inte beskedet som någon överraskning.
– Man har ju anat att något är på gång, sen i vilken roll det skulle bli visste jag inte, säger Sundström.
Vad kommer han att tillföra?
– Foppa var ju en bra hockeyspelare så han kan hockeybiten med att titta på spelare och så. Sen tror jag att det är riktigt bra PR–mässigt för Modo som klubb att få in ännu en stark profil i klubben.
 Vad betyder det för spelarna?

– Självklart betyder det mycket för oss. Det är en person som alla lyssnar på och respekterar.

"Får väl bli materialare"

I och med att Foppa ansluter till klubben igen är det bara just Niklas Sundström som saknas i ledningen för att den gamla JVM–kedjan från 93 ska återuppstå på organisationsnivå.
En säkrad plats efter karriären?
– Haha, jag får väl bli materialare eller nåt, det finns väl inte så många platser lediga? Möjligen biträdande biträdande general manager.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag