Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Succéspelaren blev knockad - och hjälte

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: SVT
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Höstens succéman fortsätter visa vägen för Djurgården.

Michael Haga stod för ett hattrick – och fem poäng – i 6-3-segern mot Adler Mannheim.

Djurgården är därmed klart för åttondelsfinal.

Stjärnförvärv som Patrik Berglund och Marcus Högström får ursäkta.

Höstens succévärvning i Djurgården heter Michael Haga.

Norrmannen har svarat för åtta poäng på åtta matcher i SHL och, inför kvällens möte med Adler Mannheim, fem assist på fyra matcher i CHL.

Mot Adler Mannheim blev Haga stor matchvinnare – igen.

Norrmannen satte 1-0 innan Olle Alsing och Patrik Berglund ökade på till 2-0 och 3-0. Adler Mannheim reducerade till 1-3 innan Henrik Eriksson fixade 4-1. 

Michael Haga stor matchhjälte för Djurgården

Tyskarna skakade liv i matchen när man hämtade ikapp till både 2-4 och 3-4. Men då klev Michael Haga fram igen och snärtade in 5-3.

Norrmannen punkterade matchen till 6-3 när han bröt in framför mål och åkte på en rejäl propp så att han knockades till isen i samband med målet. Efter en stund kunde Haga resa sig och ta sig till båset, och tycktes vara tämligen oskadd. 

Djurgården vann med 6-3 och är därmed klart för åttondelsfinal i Champions Hockey League. Nye finländske målvakten Karri Rämö, 33, gjorde debut och tog 27 av 30 skott.

Skellefteå vann också med 2-0 mot Kärpät efter att målvakten Gustaf Lindvall räddat 29 skott. Västerbottningarna toppar sin grupp men är inte helt klara för åttondelsfinal ännu.