Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnorna rök ihop när Dif föll igen

Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: C More
Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

Djurgårdens dystra svit fortsätter. Laget har ännu inte lyckats vända ett underläge till seger – och i förlusten hemma mot Örebro rann känslorna tillslut över.

I matcher där Djurgården släppt in första målet har det slutat i förlust i tio matcher av tio möjliga för Stockholmslaget. Hemma mot Örebro skulle den dystra trenden hålla i sig.

I matchens första powerplay tog gästerna ledningen genom Borna Rendulić. På ett direktskott prickade kroaten in 1-0 och bröt sin egen måltorka på åtta matcher. 

Mötet på Hovet kommer inte gå till historien som en av de mest välspelade. Ett uddlöst Djurgården hade svårt att komma till farliga chanser, och i inledningen på den tredje perioden skulle Örebro utöka ledningen.

När Sebastian Strandberg blev crosscheckad framför mål rann känslorna över för hemmalaget. Dick Axelsson och Stefan Warg delade ut flera smällar mot varandra innan de fick visades ut för både roughing och osportsligt uppträdande.

Förlusten var Djurgårdens femte raka.

– Jag saknar tryck. Tryck i passningar, tryck i närkampsspelet och tryck i skridskoåkning. Jag är förvånad, för jag trodde vi skulle ha ett jäkla tryck, säger Djurgårdstränaren Robert Ohlsson.