Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan fick bilen stulen och kraschad

Austin Farley.Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Coop Norrbotten Arena.Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN

Luleå är utslaget i SM-slutspelet.

Samtidigt har Austin Farley fått sin bil stulen av ”fyra narkomaner”.

– Jag trodde att någon skämtade med mig, säger Farley till Norrbottens-Kuriren.

Luleå räckte inte till i semifinalserien mot Frölunda. Spiken i kistan kom under måndag kväll när göteborgarna vann med 6-2 i Coop Norrbotten Arena.

Tränaren Thomas ”Bulan” Berglund var besviken efteråt.

– De är bättre än oss i fyra matcher av fem och vinner rättvist. Det är inget att hymla med, förklarade Berglund när SportExpressen träffade honom.

– Det är svårt att säga vad det beror på. Jag tror att Frölunda går hela vägen och vinner guldet, men det är klart att jag är besviken.

– Vi hade hoppats på mer.

”Det var konstigt”

Austin Farley har samtidigt fått problem utanför isen. Norrbottens-Kuriren rapporterar i dag att forwarden från USA har fått sin bil stulen.

Den stod parkerad utanför Coop Norrbotten Arena i lördags kväll när tjuvarna slog till. Enligt tidningen handlade det om ”fyra narkomaner”. De ska ha slitit bort alla dekaler från bilen – till exempel Luleås klubbmärke och Farleys namn och tröjnummer – och sen kraschat in i en annan bil, smitit och åkt ner i ett dike.

– Jag trodde, och hoppades, att någon skämtade med mig, men dagen efter var min bil fortfarande borta och jag fick veta att någon hade stulit och kraschat den, säger Austin Farley till Norrbottens-Kuriren.

– Först åkte vi på en tuff förlust, och sedan det här. Det var konstigt, men förhoppningsvis var det inte riktat mot mig. 

 

LÄS MER: Frölunda krossade Luleå på bortaplan: ”Välförtjänt”