Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stannar i Leksand: ”Känns riktigt bra”

Foto: STEFAN PERSSON / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN

Mattias Ritola förlänger med Leksand.

Forwarden har skrivit på ett kontrakt över den kommande säsongen.

– För mig var det en självklarhet att stanna i Leksands IF, det har hela tiden varit min förhoppning, säger Ritola till Leksands hemsida.

Mattias Ritola hade en skadefylld säsong 2020/2021 men kom upp i 23 SHL-matcher för Leksand.

Nu är det klart att 34-åringen spelar i Leksand ytterligare en säsong.

– Det känns riktigt bra att skriva ett nytt kontrakt med Leksands IF. Vi har precis startat en resa som förhoppningsvis ska leda till något fantastiskt, och jag ser fram emot att få vara med på den resan fortsättningsvis. För mig var det en självklarhet att stanna i Leksands IF, det har hela tiden varit min förhoppning. Jag har varit med hela vägen från hockeyallsvenskan, och jag känner definitivt att det finns driv och kraft att fortsätta, säger Ritola i ett pressmeddelande från Leksand.

Mattias Ritola stannar i Leksand

Leksands general manager Thomas Johansson:

– Mattias har ett enormt hjärta för Leksands IF och har funnits där i med och motgång för föreningen. Mattias har delar i sitt spel som verkligen sticker ut och kan vara avgörande faktorer i att vinna hockeymatcher, så var det självklart för oss att han skulle vara en del av Leksands IF även in i framtiden.

Mattias Ritola kom till Leksand under säsongen 2016/2017 och har gjort 78 poäng i SHL sedan dess.