Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stannar i Leksand: ”Jag är jätteglad”

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Leksand är sist i tabellen.

Men Jon Knuts blir klubben trogen.

Publikfavoriten har förlängt sitt kontrakt till 2023.

– Jag är jätteglad att få vara kvar i den här föreningen, säger Knuts.

Jon Knuts är synonym med Leksands IF sånär som på en sju matcher lång sejour i Malmö Redhawks 2014.

Malungskillen har varit med på resorna till och från Hockeyallsvenskan och SHL och förblir nu klubben trogen även i fortsättningen.

Knuts har tecknat ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022/2033.

– Jag trivs otroligt bra i Leksand och brinner för det här förbaskat mycket. Jag är glad att få vara en del av Leksands IF även fortsättningsvis, säger han till klubbens hemsida.

Jon Knuts förlänger med Leksand

Leksands IFs GM Thomas Johansson:

– Det känns jätteskönt att få behålla en kulturbärare som känner för föreningen på det sättet som Jon gör. Det betyder mycket för oss att han vill stanna kvar, att han tror på det vi håller på med och den resan vi påbörjat. Jon står för mycket av den grundkaraktär som ska prägla Leksand med en stor arbetsinsats och ett hårt jobb för laget.

Jon Knuts har gjort ett mål och fyra assist under säsongen.

Leksand ligger sist i SHL.

– Jag är jätteglad att få vara kvar i den här föreningen. Jag har ett starkt hopp och tilltro till det vi är inne i, och jag hoppas att alla andra känner det också trots att det går lite troll i det just nu, säger Knuts.