Där sitter 1-0. Foto: C MoreDär sitter 1-0. Foto: C More
Där sitter 1-0. Foto: C More
Glada miner. Foto: C MoreGlada miner. Foto: C More
Glada miner. Foto: C More
Inget kul att stå i "Lövens" mål. Foto: C MoreInget kul att stå i "Lövens" mål. Foto: C More
Inget kul att stå i "Lövens" mål. Foto: C More

Vilken målshow, Skellefteå AIK!

Publicerad
Uppdaterad

Skellefteå krossade Björklöven i derbyt. 

Efter en drömstart vann Skellefteå med 4-0. 

– Det är klasskillnad, säger C More:s kommentator Johan Edlund. 

Inför välfyllda läktare i Skellefteå kraft arena kunde Adam Pettersson öppna målskyttet redan efter fyra minuters spel. Han styrde in ett skott som Mark Katic avlossade från blålinjen. 

Och det var bara början. 

Tre minuter senare hittade Anton Öhman en lucka bakom den skymda Björklövenmålvakten och 2-0 till Skellefteå var ett faktum. 

Djuse satte trean efter åtta minuter

Sen - som av bara farten - spädde Emil Djuse på misären för Umeålaget när han prickade in 3-0 till hemmalaget efter åtta minuter. 

Och i andra perioden satte Oscar Möller 4-0.

Därefter dalade tempot allt mer och matchen slutade 4-0 till Skellefteås fördel. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag