Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ilskan efter krossen: "Är inte acceptabelt"

Skellefteå fick anfallsspelet att lossna rejält.
Foto: ROBERT GRANSTRÖM/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN

Det blev en galen målfest när Skellefteå tog emot Mora på onsdagskvällen. 

Skellefteå vann med smått otroliga 10-4. 

– Det lönar sig att skjuta, säger Emil Djuse till C More. 

Det hade bara tagit 3567 personer till Skellefteå kraft arena den här onsdagen. Det är Skellefteås sämsta publiksiffra sedan 13 januari 2007. 

Men de som väl tagit sig dit behöver inte gå hem besvikna. För det sköts så många träffsäkra skott att Lucky Luke hade stått sig slätt. 

Otroligt målkalas i Skellefteå

Skellefteå rivstartade den första perioden och stack i väg till en 3-0-ledning efter 15 minuter. Mora var dock måna om att göra det matchen av den här tillställningen och reducerade två gånger om innan periodvilan. 

Den andra perioden bjöd på målfyrverkeri även den. Linus Lindström öppnade målskyttet med sitt 4-2-mål för Skellefteå innan Sebastian Ohlsson gjorde periodens femte och sista när han prickade in 7-3 till hemmalaget. 

Bromé gjorde hattrick - till ingen nytta

Så till den tredje perioden, den målmässigt sämsta av alla, då den bara bjöd på fyra mål. Skellefteå satte tre, vilket gjorde att de nådde upp i tio mål framåt. 

Mora gjorde ett genom Mathias Bromé. Det var hans tredje mål i matchen, men hans hattrick hjälpte Mora föga denna afton. Och Bromé var allt annat än glad efter matchen. 

– Det får inte hända, det är inte okej. Det är inte acceptabelt, säger han till C More.  

– Klart att det är skönt att göra mål, men det hjälper ingenting. Vi torskar med 10-4... Det är inte okej.