Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SHL-stjärnans nya kärlek: Släkting till kungafamiljen

"Han gör sina poäng år ut och år in"
Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN
Foto: ERIK SIMANDER / BILDBYRÅN

Victor Söderström imponerar i Brynäs och spås en lysande framtid i NHL.

Vid sidan av har han hittat kärleken:

Hedvig Blom, 21, – kusin till prinsessan Estelle.

– Det är jättekul och hon gör mig på bra humör, säger Söderström.

Victor Söderström, 18, imponerade stort under höstens försäsongsläger med Arizona Coyotes. Men trots insatserna i USA togs beslutet att den talangfulle backen skulle lånas ut en säsong till moderklubben Brynäs.

– Victor har levt upp till alla våra förväntningar, sa NHL-klubbens general manager till SportExpressen i slutet av september.

Den unge talangen imponerade även på Coyotes lagkapten Oliver Ekman-Larsson, som är övertygad om att Söderström har en framtid i NHL-klubben. Under säsongen har backen noterats för 14 poäng i SHL och under lördagskvällen gjorde han ett mål i 2-5-förlusten borta mot Färjestad.

En fin present till flickvännen Hedvig Blom, som fyllde 21 samma dag.

– Ja, vi hann fira henne lite i morse, men inte mer. Vi tog det riktiga firandet för en vecka sen när det var uppehåll, så det passade bra, säger Söderström.


https://www.instagram.com/p/B8jpYgdl4zd/

SHL-stjärnans nya kärlek - släkt med kungafamiljen

Förhållandet innebär en inblick i en helt annan värld än det traditionella för en hockeyspelare. Hedvig Blom är nämligen systerdotter till prins Daniel Westling och därmed kusin med prinsessan Estelle och prins Oscar.

Hedvig Blom var som elvaåring brudnäbb vid Victorias och Daniels bröllop och lämnade över ringarna till kronprinsessparet framme vid altaret. Söderström tycker att det är roligt, men har inte lagt speciellt mycket tankekraft flickvännens släktband.

– Det är ingenting man tänker på så. Alla är sig själva och det är ju normala människor, alla är jättesnälla personer. Jag och Hedvig har känt varandra i ungefär tre år och hon gör mig på bra humör, så det är jättekul, säger han.


Färjestad överlägsna på hemmais.