Marcus Fagerudd. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅNMarcus Fagerudd. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Marcus Fagerudd. Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Marcus Fagerudd. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅNMarcus Fagerudd. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Marcus Fagerudd. Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Klubben överväger att dumpa backen

Publicerad

Marcus Fagerudds dagar i Djurgården kan vara räknade.

Enligt Aftonbladet överväger klubben att dumpa backen. 

Marcus Fagerudd kom till Djurgården från Ilves med ett löfte om att leverera poäng. Men föregående säsong hade han bara stått för sex poäng. 

Den här säsongen har han gjort tre poäng på åtta matcher. Det verkar dock inte rädda kvar honom i klubben. 

Fagerudd: "Har inte hört något"

Enligt Aftonbladet har konkurrensläget på backsidan fått Djurgården att överväga att skeppa i väg Fagerudd. Finnen har fått klartecken att börja leta efter en ny arbetsgivare. 

– Det har inte jag hört något om och inget jag fokuserar på. Jag har kontrakt med Djurgården och det är en bra miljö här att utvecklas i, säger Fagerudd till Aftonbladet. 

"Alltid bra med konkurrens"

Djurgården har två backar på gång tillbaka i truppen: Tom Nilsson och Alexander Urbom. 

– Det är alltid bra med konkurrens. Hultström tränar extra hårt nu på träning också, han är i en träningscamp kan man säga. Så han blir en extra push i laget när han är i full shape, säger tränaren Robert Ohlsson. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag