Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sebastian Erixon kvar i Färjestad: "Blir kul"

Sebastian Erixon har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Färjestad.
Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN
Sebastian Erixon.
Foto: Mikael Sjöberg

Håkan Loob har fullbordat en av sina sista stora transferkupper.

Sebastian Erixon har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag tycker att Sebastian har en stor uppsida och vi hoppas att han kan fortsätta utvecklas, säger Loob till Färjestads hemsida. 

I går meddelade Håkan Loob att hans tid i Färjestad går mot sitt slut. Efter säsongen kliver han ner från sin post som general manager.

Men än så länge är hans arbete i FBK inte fullbordat. Sebastian Erixon har skrivit på ett nytt tvåårsavtal med klubben.

– Vi vill ju hitta spelare som känner sig hemma i laget och i staden och som förstår det här med leverans och resultat. Det viktiga i ett lag är centrallinjen och där har backarna en stor del i det. Jag tycker att Sebastian har en stor uppsida och vi hoppas att han kan fortsätta utvecklas, säger Loob till klubbens hemsida.

Erixon stannar i Färjestad

Erixon verkar vara nöjd med sitt nya kontrakt.

– Vi trivs fantastiskt bra, jag och min fru, med både klubb, lag och stad så det var inte så mycket att fundera på när en förlängning kom på tapeten utan det vara bara att krita på direkt, säger han.

– Alla vet vad Färjestad står för. Man får bra utveckling i en bra miljö, det är upp till en själv att ta vara på den möjligheten. Det är en bra stad som är lätt att trivas i, bra fans, bra....ja, det är massor av positiva saker med att bo och verka i Karlstad. Det ska bli kul och inspirerande att få spela för Färjestad BK i två år till, säger Sebastian.