Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sågar sin inledning: "Kan mycket bättre"

Foto: Olle Wande

Daniel Bellissimo har en tuff inledning i Luleå-målet.

Och nu har SHL-profilen medgett att han själv är långt ifrån nöjd med sitt spel.

– Jag vet att jag kan vara mycket bättre, säger Bellissimo till Norrbottenskuriren.

Daniel Bellissimo hade nog önskat en annan säsongsöppning.

Målvakten har än så länge bara fått stå i fyra matcher för sitt Luleå – och enligt Norrbottenskuriren har han på dessa släppt in i genomsnitt tre mål.

Och nu idkar 29-åringen, som kom till Luleå från Timrå, självkritik.

– Jag vet inte varför jag inte har kommit in i det ännu. Jag tycker egentligen inte att jag har spelat dåligt, men jag vet samtidigt att jag kan vara mycket bättre. Förhoppningsvis får jag komma in oftare och hitta rytmen. Det är det jag är van vid sedan tidigare, säger Bellissimo.

"Bara otur"

Förra veckan hamnade Bellissimo i fokus när han stod för en prakttavla mot nykomlingarna Örebro, vars Tim Wallace fick sätta 4-3 från minimal vinkel.

– Pucken hittade ett sätt att smyga in. Jag vet inte exakt hur det gick till, men sådana mål kommer ibland. Det var bara otur att det skulle komma i en så jämn match. Jag har inte fått någon match ännu när jag verkligen fått känna på pucken och komma in i det. Det är tufft för mig, säger Bellissimo.

Nu hoppas han på bättring.

– Jag vet att jag har en hög nivå i mitt målvaktsspel och jag vet att jag kan vara en av seriens bästa målvakter om jag spelar som jag ska, säger han.