Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Realitystjärnan vill hjälpa krisande LHC

Foto: LINUS HALLSENIUS / DPLAY
Foto: ADAM IHSE/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

LHC harvar i botten av SHL-tabellen.

Nu sträcker realitystjärnan Joakim Lundell ut en hjälpande hand i form av ett ekonomiskt bidrag.

Kravet: Pengarna ska gå till att värva en målvakt.

Linköping valde i tisdags att entlediga Bert Robertsson från sitt uppdrag som huvudtränare, men förändringen har inte renderat i varken poäng eller en skjuts upp i tabellen.

Faktum är att laget fortsatt förlora. Två raka nederlag har LHC registrerat sedan tränarförändringen.

Ett stort huvudbry för klubben är alltjämt målvaktsspelet som är sämst i ligan. Varken Niklas Lundström eller Jussi Rynnäs har imponerat under säsongen - och general manager Niklas Persson kommenterade under lördagen den lagdelens bristande prestationer.

- Vi hade önskat mer, men det hänger ihop med hela laget. De matcher målvakterna fått kritik har inte heller försvarsspelet varit bra, sade Persson till C More.

SportExpressen har i det nya programmet ”Sillysvepet” tagit upp målvaktsfrågan i LHC. I premiäravsnittet tipsades klubben om en målvakt som kan komma att bli tillgänglig inom kort.

Joakim Lundell erbjuder pengar till LHC

De tankarna - att LHC behöver en målvakt - verkar realitystjärnan Joakim Lundell dela.

När Linköping publicerade ett inlägg på sin Instagram, där de hyllade ett supporterinitiativ som inbringat 187 000 kr till klubben, kommenterade Lundell att han var beredd att stötta föreningen.

”LHC, hör av er till mig. Jag kan tänka mig att gå in med en extremt stor summa pengar för att hjälpa till med att värva en kompetent målvakt. Men vill ha en dialog och löften att pengarna används just till det. Ni når mig på jlundellmusic@gmail.com”.

Niklas Persson berättar för SportExpressen att klubben har inlett en dialog med Lundell.

– Så klart att det känns väldigt bra att känna det engagemanget i ryggen, ett fantastiskt initiativ av våra supportrar.

Vad tänker du om Lundells kommentar?

– Vi för en dialog med honom. Jocke har ett stort LHC-hjärta och är ofta på plats under ”normala” säsonger när vi får ta in publik.