Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rasar i tv: ”Så där får det inte se ut”

C Mores Johan Tornberg är irriterad.

Men det handlar inte om en tackling, missad målchans eller ett tveksamt domslut.

Nej, det är Pontus Andreassons visir som väcker känslor.

– Så får det inte se ut, säger Tornberg i C Mores sändning. 

Det var under den första perioden mellan Luleå och Skellefteå som C Mores expert Niklas Wikegård och Johan Tornberg noterade hur Luleås Pontus Andreasson bar sitt visir på isen.

Luleåspelaren hade vinklat upp visiret så högt det gick. 

Det fick experterna att reagera starkt och ifrågasätta hur mycket visiret faktiskt skyddar ansiktet om det bärs på fel sätt.

– Det ger honom inget skydd. Problemet är när visiret kommer upp så där, om du krockar med honom kommer du snitta upp vad som helst i ansiktet, säger Johan Tornberg och får medhåll av Niklas Wikegård.

Tornberg tycker att Luleå Hockey ska kräva av sina spelare att de bär utrustningen på rätt sätt. Han liknar det vid de krav som finns på att spelarna i SHL ska använda halsskydd på ett korrekt sätt. 

– Sätt grejerna som de ska vara på kroppen. Kolla på Erik Gustafsson som är kapten i Luleå. Gå igenom hans prylar, allt som sitter. Det är färdigskruvat. Sedan ut och slita. Men så där får det inte se ut. 

Matchen då?

Den vann Luleå med 4-2 och skuggar nu Rögle i toppen av tabellen. 

TV: Växjö chanslöst mot Linköping

Växjö chanslösa mot Linköping