Brynäs poängkung Aaron Palushaj Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅNBrynäs poängkung Aaron Palushaj Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Brynäs poängkung Aaron Palushaj Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Brynäs tränare Tommy Sjödin Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNBrynäs tränare Tommy Sjödin Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Brynäs tränare Tommy Sjödin Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Poängkungen kommer inte till spel för Brynäs

Publicerad

Brynäs poängkung Aaron Palushaj missar kvällens match mot Luleå. Det meddelar tränaren Tommy Sjödin.

– Det kändes inte riktigt hundra i dag för honom, säger Sjödin till Hockeypuls.

Det var ett riktigt tungt besked som Brynäs fick inför slutspelet. Den amerikanska poängkungen har skadat knäet. Han missade den första åttondelsfinalen, som BIF vann mot Brynäs.

Och nu missar han även kvällens match i Gävle.

– Palushaj kommer inte tillbaka, så det blir samma forwards som senast, säger Tommy Sjödin till Hockeypuls.

Kan missa fler matcher

Det är även oklart om han kan spela i en eventuell tredje avgörande match på fredag.

– Jag har ingen aning. Det kändes inte riktigt hundra i dag för honom. Och vi vill undvika att prata om match på fredag, säger Sjödin.

För Brynäs gäller det att fortsätta likadant som i måndags, då man skrällvann,

– Vi såg insatsen vi gjorde defensivt senast, det var hårt jobb. Och det är det som gäller i kväll. Det är ingen skillnad mellan hemma- och bortais. Det gäller att orka och vilja spela det spelet igen, säger Sjödin.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag