Foto: Bergman / Scanpix Ralf
 Foto: Bergman / Scanpix Ralf

Petri Kokko klar - ersätter Lars Jonsson

Publicerad
Uppdaterad
Petri Kokko blir skadade Lars Jonssons ersättare i Brynäs.
Finländaren kan debutera mot Södertälje redan i morgon.
- Vi är lyckligt lottade, säger sportchefen Mikael Sundlöv.
HockeyExpressen.se har tidigare skrivit om Brynäs intresse för Petri Kokko.
Den 34-årige backen var i veckan på besök i Gävle.
I dag kom han tillbaka. Denna gång för att ersätta Lars Jonsson, som skar upp vaden på en skridsko.

Skicklig offensivt

- Vi hämtade Petri på Arlanda idag, så han är redan på plats i Gävle. Blir alla papper klara idag så kommer han att gå in i laget redan i matchen imorgon mot Södertälje, säger Brynäs sportchef Mikael Sundlöv i ett pressmeddelande.
Den förre stormålvakten är mer än nöjd.
- Marknaden just nu är mycket begränsad, och det känns därför som vi är lyckligt lottade som fått tag i en back som kan fylla en del av tomrummet efter Lasse Jonsson.
Offensivt skickliga Petri Kokko kommer närmast från finländska Espoo Blues. Han spelade i Timrå 2006-2008.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag