Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Palushaj glödhet - trivs mot HV 71

Publicerad

Aaron Palushaj är Brynäs främsta poängplockare under säsongen.

Och borta mot HV 71 stortrivs den nordamerikanska stjärnforwarden.

På två matcher har Palushaj gjort fem mål i Jönköping.

Det var i stort sett fullsatt, festligt och matchen fick en fin start när Esa Keskinen hyllades för sin tid i HV 71. 

Men Brynäs dök efter det upp som den objudna gästen och berövade hemmapubliken på festen när gästande laget från Gävle var det klart bättre laget.

Ändock; matchen var jämn linan ut och det dröjde till slutsekunderna innan Jonathan Granström kunde spika igen i matchen med sitt 3-1 mål i tom målbur när HV 71 chansat med att plocka ut målvakten för att spela med en extra utespelare. 

Palushaj hjälte - igen

Senaste lagen möttes i Jönköping så vann Brynäs med 2-4 efter hattrick av anfallsstjärnan Aaron Palushaj. 

I dag blev det 1-3 till Brynäs favör - och även om det inte blev tre mål för Palushaj så blev det nästan så. I dag fick det räcka med två, dock. Och på två bortamatcher i Jönköping har transatlanten noterats för fem av Brynäs totalt sju gjorda mål.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag