Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Otäcka bilderna på Djurgårdens kapten

Josefson brakar in i sargen - och blir liggandes. Foto: C More
Efter att ha suttit i båset lämnade Josefson isen. Foto: C More

Otäcka bilder för Djurgården.

Lagkaptenen Jacob Josefson vred till knäet i bortamatchen mot Brynäs och tvingades lämna isen.

Sen blev det förlust med 3-4.

– En riktig mardröm för Djurgården, säger C Mores expert Niklas Wikegård.

Det blev en svängig tillställning mellan Brynäs och Djurgården.

Brynäs inledde piggast och tog ledningen med både 1-0 och 2-0 i den första perioden. Greg Scott inledde med att placera in det första målet innan Nicklas Danielsson fick sätta det andra målet efter en målvaktstavla av Niklas Svedberg i Djurgårdens kasse.

I den andra perioden kunde Brynäs också utöka till 3-0 innan gästerna vaknade. Och när de vaknade gjordes det med besked.

3-0 blev till 3-2 innan pausvilan och direkt i tredje perioden kunde Tom Nilsson kvittera matchen efter att Olle Alsing slagit en öppnande passning genom slottet.

Jacob Josefson skadad i Djurgårdens förlust

Brynäs skulle dock komma att ta alla tre poäng. 

Efter en spelvändning hamnade pucken hos Eric Norin som kunde sätta sitt första mål för säsongen när hans 4-3 blev matchens sista och således även slutresultatet.

För Djurgården blev inte de noll poängen kvällens enda anledning motgång. Efter att ha missat matchen mot HV på grund av sjukdom fanns lagkaptenen och stjärnan Jacob Josefson med i kväll. Men efter bara ett par minuter var olyckan framme.

Efter att ha fastnat med knäet i isen blev Djurgårdsstjärnan intryckt av Brynässpelaren Adam Brodecki i sargen. Josefson lämnade sedan isen med stora smärtor och ventilerade sin frustration i båset.

– Det ser inte alls bra ut, säger C Mores expert Sanny Lindström.

– En riktig mardröm för Josefson och för Djurgården, säger kollegan Niklas Wikegård.