Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nygren förnekar: "Jag ska absolut inte dit"

Magnus Nygren.Foto: Anna-Lena Bergqvist
Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN

Magnus Nygren uppges ha gjort klart med en schweizisk klubb till nästa säsong.

Men Färjestads lagkapten dementerar kraftfullt.

– Jag ska absolut inte till Fribourg, säger han till VF.

Uppgifter i Schweiz placerar Magnus Nygren i Fribourg-Gottéron. Pierre Schouwey, journalist på La Liberte skriver att Nygren nyttjar en out i sitt kontrakt – och att han redan gjort klart med klubben till nästa säsong.

 

 

Nygren: "Ska absolut inte till Fribourg"

Men Färjestads lagkapten dementerar kraftfullt.

– Jag ska absolut inte till Fribourg, säger han till VF.

Magnus Nygren har ett kontrakt med Färjestad som sträcker sig över säsongen 2018/19 men har en klausul som gör att han kan lämna för spel i utlandet. 26-åringen återvände till Karlstadsklubben inför förra säsongen efter i AHL-klubben Hamilton Bulldogs. Denna säsong har han producerat 30 poäng (11+19) på 30 matcher.

Med två matcher kvar jagar Färjestad en direktplats till kvartsfinalerna. Laget ligger två poäng efter Skellefteå som är närmast ovanför strecket.

SportExpressen bloggare Johan "Mr Madhawk" Svensson avslöjade under måndagen att Linköpings poängkung Broc Little är nära en övergång till just Fribourg-Gottéron.