Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nobbar SHL-klubb: ”Han har tackat nej”

Foto: BILDBYRÅN

Patrick Cehlin kopplades för ett par veckor sedan ihop med Oskarshamn.

Men han kommer inte att spela där den här säsongen.

– Patrick har tackat nej, skriver hans agent Martin Nilsson i ett sms.

Senast Patrick Cehlin spelade ishockey var 2018, då i Luleå Hockey. Sedan dess har stjärnan tagit timeout på obestämd tid på grund av en allvarlig hjärnskakning. Men Cehlin har hållit igång och jobbar för en comeback. Det har framkommit uppgifter på att Cehlin snart skulle återvända till ishockeyn. 

Det var tidningen Aftonbladet som för ett par veckor sedan avslöjade att Cehlin och Oskarshamn hade kommit överens om ett provkontrakt men så blir inte fallet. 

– Han är hundra återställd och sjukt sugen, sedan måste det bli en hållbar situation för en bra comeback, sa hans agent, Martin Nilsson, då till Aftonbladet.

Till SportExpressen bekräftar Fröberg att affären inte blir av:

– Tyvärr blir det inget, säger Oskarshamns General Manager Thomas Fröberg, som istället jobbat för andra alternativ, som kan förstärka laget inför avslutningen på säsongen.

– Ja, jag jobbar på det. Men ingenting är klart.

Får förstärkning efter uppehållet - Palmberg spelklar

Men trots att denna affär gått i stöpet väntar förstärkning in till Oskarshamns lag.

Efter uppehållet ansluter Rickard Palmberg, som spelade i SHL för Timrå förra säsongen, men Thomas Fröberg är sugen på att förstärka klubben ytterligare med fler spelare. Detta för att rädda SHL-kontraktet, antingen via en tolfteplats eller via kvalspel mot något lag från HockeyAllsvenskan.

SportExpressen har sökt Patrick Cehlin.