Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nästa profil som kan lämna SHL-klubben

Foto: Christian Örnberg
Foto: Christian Örnberg

Förra veckan lämnade tränaren Andreas Johansson HV 71 med omedelbar verkan.

Nu kan klubben tappa ännu fler - nämligen assisterande tränarna Fredrik Stillman och Fredrik Olausson samt målvaktstränaren William Rahm.

– Det är min uppfattning att de är samspråkiga i den frågan, säger klubbdirektören Agne Bengtsson till Jönköpings-Posten.

Förra veckan kom beskedet att Andreas Johansson lämnar sin post som huvudtränare i HV 71 med omedelbar verkan.

– Det har varit en väldigt lång process med mycket oklarheter. Till slut kände jag att 'det här är inte jag och det kan inte jag stå för'. Då är det bättre att jag går så HV kan jobba vidare på det sätt de vill, sa han då.

Och på onsdagen kom beskedet att även backen David Petrasek lämnar klubben.

– Det enda jag vill säga om den här historien som varit med Andreas Johansson är att sanningen kommer alltid fram till slut och det har den ännu inte gjort, säger han.

"Det pågår diskussioner"

Nu kan ytterligare tre personer försvinna.

Enligt uppgifter till Jönköpings-Posten kan nämligen även assisterande tränarna Fredrik Stillman, Fredrik Olausson samt målvaktstränaren William Rahm vara på väg att lämna klubben.

– Jag håller på att prata med Fredrik (Stillman) hur fortsättningen ska se ut, säger klubbdirektören Agne Bengtsson till tidningen.

– Det pågår diskussioner.

Enligt Bengtsson har de två ett möte inplanerat under morgondagen där framtiden ska diskuteras.

"Har ingen kommentar till det"

Han vill inte svara på om Stillman kommer att vara kvar som tränare i klubben.

– Jag vet inte, jag har ingen kommentar till det. Vi ska träffas i morgon, säger Bengtsson.

Stillman var tidigare sportchef i klubben, ett uppdrag som han lämnade under våren förra året. Under sommaren kom sedan beskedet att Stillman skrivit på ett tvåårskontrakt som tränare.