Foto: Michael Berggren
 Foto: Michael Berggren

Näslund: "Vi ska inte ta in fler NHL-spelare"

Publicerad

I går valde Modo att plocka in St Louis-proffset Alexander Steen.

Nu tror många att Tobias Enström ska bli nästa lockout-värvning – men Modo har bestämt sig för att stänga dörren.

– Vi har inga planer för närvarande att ta in fler spelare, beslutet vi tog med Steen var på grund av att vi har skador på nyckelspelare, säger lagets general manager Markus Näslund.

I går fick vi se det första NHL-proffset kliva in i elitserien. I sudden death-förlusten mot Brynäs i Läkerol Arena fanns St Louis Blues-proffset Alexander Steen med på isen.

Även Tobias Enström har tränat med laget den senaste tiden och många tror att han ska bli nästa namn att förstärka Modo – men nu klargör klubbens general manager Markus Näslund att inga fler lockout-spelare är aktuella just nu.

– Vi har inga planer för närvarande att ta in fler spelare. Vi hade skador på nyckelspelare och det var därför vi tog det här beslutet med Steen, säger Näslund.

"Vi avvaktar"

– Vi får se vad som händer nu, det är för osäkert där borta också så vi avvaktar läget, fortsätter Näslund.

Tror du att fler klubbar i elitserien kommer att plocka in lockout-spelare nu när ni valde att spela Alexander Steen i går?

– Jag vet faktiskt inte, det är svårt att spekulera i också. Det är upp till varje klubb att fatta ett sånt beslut, säger Näslund.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag