Gustav Possler lämnar Modo för Djurgården Foto: Robbin NorgrenGustav Possler lämnar Modo för Djurgården Foto: Robbin Norgren
Gustav Possler lämnar Modo för Djurgården Foto: Robbin Norgren
Foto: Michael BerggrenFoto: Michael Berggren
 Foto: Michael Berggren

Modo-talangen är klar för SHL-konkurrent

Publicerad

Gustav Possler lämnar Modo efter den här säsongen.

Frölunda har varit på jakt efter honom – men förlorade dragkampen.

SportExpressen kan avslöja att Possler är klar för Djurgården.

Med bara fem omgångar kvar ligger Modo långt efter Malmö och Rögle på säker mark i tabellen.

Allt pekar mot kval men oavsett om laget lyckas spela sig kvar i SHL eller inte så kommer den 21-årige forwarden Gustav Possler att lämna klubben.

SportExpressen har tidigare berättat om Frölundas intresse kring honom, men den dragkampen gick förlorad för Göteborgsklubben.

Stockholmskillen kommer i stället att flytta tillbaka till huvudstaden och spela för Djurgården nästa säsong.

– Vi för en diskussion med Modo men även andra klubbar och Djurgården är en av dem, det kan jag bekräfta, säger Posslers agent Christian Sjögren.

Ohlsson tar över Djurgården

Possler gör sin tredje SHL-säsong för Modo just nu och har producerat 21 poäng (7+14) på 47 matcher.

Lagbygget inför den kommande säsongen är i full gång och Djurgården har valt att göra sig av med huvudtränaren Hans Särkijärvi trots ett år kvar på kontraktet.

SportExpressen har tidigare berättat att Frölundas assisterande tränare Robert Ohlsson är på väg in i Djurgården.

Samtidigt är Växjöforwarden Patrik Lundh, som kommer från Lidingö och spelade juniorhockey i Djurgården, mycket nära en återkomst i klubben inför nästa år.

Senare i kväll väntar Luleå på hemmaplan för Djurgårdens del och inför dagens omgång ligger man på en femteplats i tabellen och är med i kampen om att nå topp fyra och få hemmaplansfördel i slutspelet.

För Modos del väntar Frölunda hemma i Fjällräven Center.

 

Se Djurgårdens match mot Luleå här

 

Se Modos match mot Frölunda här

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag