Foto: Håkan Nordström / Scanpix /
 Foto: Håkan Nordström / Scanpix /

Modo: "Mår dåligt av att se SM-slutspelet"

Publicerad
Modo laddar om för hemmamatch mot Örebro i kvalserien.
Då undviker Per-Åge Skröder att titta på slutspelshockey på tv.
- Jag mår dåligt av det, faktiskt, säger Skröder till Modo-tv.
Modo gör sig redo för att möta Örebro med ex-Modoiterna, målvakten Michal Zajkowski och poängmaskinen Conny Strömberg.

"Kämpa livet ur sig"

För Modos näst bästa poänggörare i elitserien, norske forwarden Per-Åge Skröder, är de allsvenska lagen nya bekantskaper.
- De kommer att kämpa livet ur sig och kriga för varje meter på isen. Det gäller att vi är med på det och inte tror att det ska gå enkelt, säger Skröder i en intervju med Modos webb-tv.
Modo hade chansen att nå SM-slutspelet men förlorade i sista matchen mot AIK på Hovet.

Följer inte slutspelet

Nu väljer Per-Åge Skröder att inte följa guldjakten på tv.
- Har du missat det tre år på raken är det inget att kolla på. Jag försöker att undvika det så mycket som möjligt, säger Skröder, som tidigare spelat i kvalserien med Linköping och Södertälje.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag