Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modo förlorar sin skyttekung utomlands

Foto: Håkan Nordström / Scanpix /

Modo tappar sin skyttekung till nästa säsong. Nicklas Danielsson lämnar klubben och flyttar utomlands.

– Vi har haft en bra dialog hela tiden och jag har full förståelse för att han vill testa något nytt, säger general managern Markus Näslund till HockeyExpressen.se.

27-årige Nicklas Danielsson har spelat två säsonger med Modo. Den nyss avslutade säsongen blev det 52 poäng på 53 matcher i elitserien, i slutspelet gjorde han tre poäng på sex matcher.

Efter succén har Nicklas Danielsson bestämt sig för att lämna Modo.

– Jag är dock inte främmande för att komma tillbaka i framtiden om intresset skulle finnas från klubben då, säger Danielsson till allehanda.se.

Åker till Miami

Nu väntar semester i Miami, vilken klubb det blir nästa säsong är inte klart.

Enligt Modos general manager Markus Näslund är det i alla fall klart att Nicklas Danielsson byter elitserien mot spel i utlandet.

– Han har spelat i elitserien trots allt under en lång period och visat att han håller toppklass här. Det är inget konstigt och ingen överraskning för oss heller, säger Näslund till HockeyExpressen.se.