Mikael Wikstrand Foto: Mikael SjöbergMikael Wikstrand Foto: Mikael Sjöberg
Mikael Wikstrand Foto: Mikael Sjöberg
Foto: Mikael SjöbergFoto: Mikael Sjöberg
 Foto: Mikael Sjöberg

Mikael Wikstrand klar för spel mot Rögle

Publicerad

Först den glada nyheten att Ottawa Senators lånar ut Mikael Wikstrand till Färjestad.

Nu besked om omedelbar comeback.

Wikstrand spelar redan i kväll mot Rögle.

Backen Mikael Wikstrand har varit stoppad till spel hela säsongen sedan han lämnade Ottawa Senators av personliga skäl i höstas av personliga skäl.

I går kom beskedet att NHL-klubben lånar ut Wikstrand till Färjestad resten av säsongen.

Och nu avslöjas att han spelar redan i kväll, hemma mot Rögle, i ett backpar tillsammans med Färjestads lagkapten Magnus Nygren.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka, sa Wikstrand till Värmlands Folkblad efter matchvärmningen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag