Foto: Pontus Lundahl / Scanpix
 Foto: Pontus Lundahl / Scanpix

Markström tränade - aktuell för spel

Publicerad
Uppdaterad
Han stoppades av en mystisk skada i onsdagens förlustmatch mot Djurgården.
Men till fredagens ödesmatch kan Jacob Markström vara tillbaka i Brynäsmålet.
- Han tränade för fullt idag och åker med i morgon, säger Brynästränaren Niklas Czarnecki till HockeyExpressen.se.
Jacob Markström byttes ut inför den tredje perioden i den tredje kvartsfinalen mot Djurgården på grund av skadekänningar.
Under tisdagen undersöktes Brynäsmålvakten av lagets massör och under onsdagen tog Markström själv beslutet att han inte kunde spela i den fjärde kvartsfinalen på Hovet där Brynäs mål istället vaktades av Eddie Läck.

Måste vinna

I fredagens match – där Brynäs måste vinna för att säsongen inte ska vara över – kan Jacob Markström dock vara tillbaka.
Markström var tillbaka på isen under torsdagens träning och körde för fullt.
- Han  känner sig bättre och kunde köra för fullt.  Han åker med till Stockholm i morgon. Sedan får vi se, säger Brynästränaren Niklas Czarnecki till HockeyExpressen.se.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag