Björn Oldéen i C Mores sändning. Foto: C More/SkärmdumpBjörn Oldéen i C Mores sändning. Foto: C More/Skärmdump
Björn Oldéen i C Mores sändning. Foto: C More/Skärmdump
Bilden som förvirrar Oldéen. Foto: C More/SkärmdumpBilden som förvirrar Oldéen. Foto: C More/Skärmdump
Bilden som förvirrar Oldéen. Foto: C More/Skärmdump

Märkliga bilden från omklädningsrummet

Publicerad

Efter en mållös första period dök en märklig bild upp på Djurgårdsspelarna. 

I omklädningsrummet stod ett antal spelare och tittade på - ja, vadå? 

Matchen slutade 2-1 till Djurgården. 

På söndagen väntade en högoktanig SHL-match mellan Djurgården och Växjö Lakers på Hovet. Den första perioden bjöd dock inte på något sprakande spel. 

Det blev inga mål, det sköts få skott och det var nästa inga heta chanser att skriva hem om. 

Märkliga bilden från Djurgårdens omklädningsrum

Faktum är att den största behållningen efter de första 20 minuternas hockey var en kort inblick i Djurgårdens omklädningsrum i periodpausen. 

Framme vid kameran stod ett par spelare och stirrade på något som inte fångades upp av kameran. Spelarna såg alla väldigt fokuserade ut. 

– Vad tittar de på egentligen? Det undrar man ju. Kanske är det taktiskt, kanske är det oss, säger C More:s kommentator Björn Oldéen. 

Förklarar märkliga bilden

Efter matchen förklarade Mikael Ahlén vad de tittade på. 

– Stefan Nyman (assisterande tränare) sköter ju boxplay så han brukar dra ihop grabbarna ibland i periodpauserna, så de kollade på lite datorklipp där, säger Mikael Ahlén.

Matchen då? 

Det blev till slut några mål, tre till antalet till och med. Djurgården vann med 2-1 och förlängde sin segersvit till fyra raka matcher. 

– Vi jobbar hårt för varandra och följer game plan. Alla matcher har sett ut så. Vi har tålmodigt jobbat på hela matcherna och det har gett resultat. Om det är någon hemlighet så är det väl det, säger Ahlén. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag