Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Luleå ska presentera nyheter kring truppen

Luleå meddelar att de ska presentera nyheter kring truppen.
Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN
Luleå meddelar att de ska presentera nyheter kring truppen.
Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN

Luleås säsong tog slut efter att laget åkt ur mot Malmö Redhawks i åttondelsfinal.

Nu är lagbygget i full gång – och på fredagen meddelade klubben att de i en livesändning på förmiddagen kommer att släppa nyheter kring truppen.

"Det kommer att presenteras nyheter kring Luleå Hockeys SHL-lag för säsongen 2017/2018", skriver de i ett pressmeddelande.

Efter Luleås uttåg ur SM-slutspelet mot Malmö Redhawks meddelade klubben att sex spelare tvingas se sig om efter en ny klubbadress.

Det rörde sig då om Craig Schira, Ilari Melart, Kael Mouillierat, Joakim Hillding, Bill Sweatt och Jacob Lagacé, vilka inte får förlängt kontrakt med klubben.

Luleå presenterar nyheter i truppen

I tisdags kom uppgifter om att förre succécentern Niklas Olausson är nära en återkomst i klubben - och under fredagen kanske fansen får ett svar på om det stämmer eller inte.

På fredagsmorgonen meddelade nämligen Luleå att de kommer att hålla en livesändning klockan 11, under vilken nyheter om truppen kommer att presenteras.

"Idag fredag 24/3 kl 11:00 gör Luleå Hockey nästa direktsändning av #lhflive på sin hemsida med bland andra General Manager Stefan ”Skuggan” Nilsson och vice GM Ulf Engman", skriver de i ett pressmeddelande.

"Där kommer det att presenteras nyheter kring Luleå Hockeys SHL-lag för säsongen 2017/2018".