Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen som gör att stjärnorna kan lämna

Vi är inne i de sista veckorna inför transferfönstrets stängning den 15 februari och klubbarna rustar för fullt, både i toppen och kanske framför allt botten.

I premiären av Sillyrummet med Johan Svensson får du följa med in bakom kulisserna på flera av de hetaste samtalsämnena. 

✓ Vad händer med Ryan Lasch? Vilken klubb i Sverige ligger närmst? 

✓ Den viktiga detaljen som gör att Leksandsstjärnorna kan vara förlorade.

✓ Spaningen från läktarplats i Ängelholm, från värsta rivalerna. 

✓ Och mycket, mycket mer. 


Varje torsdag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna hos klubbarna i SHL och Hockeyallsvenskan med Johan ”MrMadhawk” Svensson , Sveriges främste silly-journalist gällande ishockey. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? Johan har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.