Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lagkaptenen förlänger - med SHL-klubben

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

Alexander Johansson kommer att från och med den här säsongen att vara lagkapten i Färjestads BK. Nu kommer nästa stora nyhet: 28-åringen har förlängt sitt kontrakt med tre år.

– Jag är så otroligt och ärligt glad i dag, säger Johansson.

Hockeysäsongen närmar sig med stormsteg. Samtidigt får alla Färjestads-supportrar en riktigt fin nyhet. Sedan tidigare står det nämligen klart att Johansson är nybliven lagkapten i klubben - och nu kommer nästa stora nyhet: 28-åringen har förlängt sitt kontrakt med tre nya år. 

"Är otroligt glad"

Totalt har han nu fyra år kvar på kontraktet. 

– Jag är så otroligt och ärligt glad i dag för det här har varit min vilja sedan jag klev in här för min första dag i klubben, säger Alexander Johansson till Färjestads hemsida.

– Jag är genuint glad för mig och min familj i dag då vi vet att vår framtid blir i Karlstad och Färjestad.

"Vi ser en stark ledare"

Färjestads sportchef Peter Jakobsson är mycket glad över det nya avtalet med lagkaptenen.

– Alexander har under sin korta tid i föreningen visat de egenskaper som vi letat efter. Då pratar vi främst om ledaregenskap och karaktär. Vi ser en stark ledare i honom framöver.

Johansson gjorde sin första säsong i Färjestads BK i fjol. Han värvades från Växjö Lakers där han bland annat var med och vann SM-guld.