Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brynäs värvning – efter ledtrådarna

Michael Sundlöv Foto: JONAS FORSBERG / BILDBYRÅN
Andreas Dackel Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Jaedon Descheneau Foto: OILERS TV

Brynäs presenterar ett nyförvärv: Jeadon Descheneau. 

Redan på förhand fick ledtrådar om att 24-åringen var på gång. 

Brynäs har varit aktiva med att bygga om laget inför nästa säsong. Redan nu har man värvat tre spelare från Västerås: Samuel Ersson, Lukas Zetterberg och Alexander Lindelöf. Man har också hämtat Marcus Westfelt från Karlskrona, och Mr Madhawk har dessutom avslöjat att Jonathan Sigalet ska lämna Frölunda för Gävle efter slutspelet. 

Men Brynäs är inte klara där. Via sitt Twitter-konto skickade man ut en påstådd Messenger-konversation mellan klubbdirektör Andreas Dackell och spelaransvarig Micke Sundlöv. 

FÅ BÄST KOLL! Alla nyheter om Brynäs – direkt i Messenger 

Brynäs värvar Descheneau

Man har dessutom skickat med ett gäng ledtrådar om spelaren i fråga.

”Forward. Nordamerikan. Bra ålder. Spelade i DEL gångna säsongen. Som Kevin Clarke en gång i tiden”, skriver Brynäs bland annat i klippet.

Nu vet vi vem det surrades om: Jeadon Descheneau, som kommer senast från tyska Düsseldorfer och har stått för 135 poäng på 157 matcher i sin europeiska karriär. 

– Han är en riktigt intressant spelare som vi har haft koll på under våren. Vi har fått riktigt bra scoutingrapporter på honom. Det är en bra person som tar ansvar och är bra att ha i laget, säger Dackell i ett uttalande. 

– Det finns oerhörd potential i honom. Han är i en jättebra ålder och har mycket kvar att ge. Han ville vidare och ta steg i sin karriär. Det känns positivt att han vill komma och ta det klivet med oss i Brynäs.

https://twitter.com/Brynas/status/1118776666296336384