Foto: OLLE WANDE / EXPRESSEN OLLE WANDEFoto: OLLE WANDE / EXPRESSEN OLLE WANDE
 Foto: OLLE WANDE / EXPRESSEN OLLE WANDE
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅNFoto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN
 Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN
Foto: ERLAND SEGERSTEDT/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: ERLAND SEGERSTEDT/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ERLAND SEGERSTEDT/TT / TT NYHETSBYRÅN

Klubbikon förlänger med SHL-klubben

Publicerad
Uppdaterad

Johan Alm förlänger sitt kontrakt med Skellefteå AIK. Det skriver klubben på sin hemsida. 

– Det känns ju fantastiskt skönt att stanna i föreningen och jag ser verkligen fram emot nästa säsong! säger Alm i ett pressmeddelande.

Johan Alm spelade bara 28 grundseriematcher förra säsongen, efter att ha drabbats av en handledsskada.

Nu har den 26-årige backen dock skrivit på ett nytt kontrakt med sin moderklubb Skellefteå AIK, som stäcker sig över säsongen 2018/2019.

– Johan har varit med länge och även varit med och vunnit både guld och seriesegrar, säger klubbens sportchef Mikael Lindgren i ett pressmeddelande.

Blir viktig defensiv pjäs

Alm, som är fostrad i Skellefteå, gjorde sig debut i SHL med Frölunda säsongen 2009/2010, då han fick spela två matcher. Därefter har han spelat för Västerås i Hockeyallsvenskan, Milwaukee Admirals i AHL och med flera sejourer till Skellefteå AIK, som han senaste återvände till säsongen 2016/2017.

– Han börjar vara rutinerad och kommer att bli en viktig defensiv pjäs hos oss, säger Mikael Lindgren.

Johan Alm blir därmed den sjunde av totalt åtta backar att skriva på för Skellefteå inför nästa säsong.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag