Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Fyra spelare lämnar Linköping

Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

Linköping HC missade slutspel i år och har redan tagit sikte på nästa säsong.

Nu meddelar klubben att fyra spelare inte får vara med på resan längre.

Bland de som lämnar återfinns Juniorkronornas lagkapten från vinterns JVM, Adam Ginning.

”Linköping Hockey Club tackar samtliga för deras insatser i LHC-tröjan genom åren” skriver klubben i ett pressmeddelande.

När en säsong tar slut börjar förberedelserna inför nästa. Och även om vi lever i ovissa tider med Covid-19 som gör det omöjligt att i dag veta när eller om SHL drar i gång så arbetar klubbarna frekvent med att se över sina trupper.

Senast ut att släppa ett gäng spelare är Linköping som i dag meddelar på sin hemsida att en kvartett spelare har gjort sitt i Cluben.

Bland de som inte får förlängt kontrakt återfinns backtalangen Adam Ginning som vid årsskiftet var lagkapten för Juniorkronorna som vann brons i Slovakien efter att ha besegrat Finland i bronsmatchen. 

Stortalangen klar för Färjestad

Utöver Adam Ginning väljer klubben även att inte gå vidare i samarbetet med Robin Johansson och Anton Björkman som båda förde anonyma roller den gångna säsongen.

Slutligen så lämnar Olle Lycksell för att spela vidare i Färjestad BK - en övergång som redan gjorts officiell av Karlstadsklubben.

”Linköping Hockey Club tackar samtliga för deras insatser i LHC-tröjan genom åren. Vi önskar dem ett fortsatt lycka till i sina karriärer” skriver Linköping i ett pressmeddelande.