Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förlorar krismötet efter hans sågning

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: C More

Underläge i bottenmötet hemma mot HV71.

Då var Jonas Junland stark kritisk till Linköpings powerplay-spel. 

– Det är riktigt uselt, säger lagkaptenen i C More. 

HV71 tog en mycket välbehövlig seger med 1-0. 

Under lördagskvällen vankades det bottenmöte När Linköping tog emot HV71.

Första perioden präglades av flera heta målchanser och intensivt spel. Anton Wedin gav bortalaget ledningen när han snappade upp pucken i offensiv zon och pangade dit 1-0 redan efter två minuter spel. 

”Finns ingenting att spara på”

Om första 20 var innehållsrika så var andra 20 raka motsatsen. Slappt spel av båda lagen och 1-0 stod sig efter två perioder. Linköping hade chansen att kvittera men powerplay-spelet var allt annat än bra. Det fick lagkaptenen Jonas Junland att såga laget. 

– Vi utnyttjar inte våra chanser och våran PP är tyvärr uselt. Vi måste ut ur egen zon, det går för långsamt. Powerplay är riktigt uselt. Vi slutar vinna andra puckar. Nu gäller det att släppa loss, det finns ingenting att spara på, säger Linköpings lagkapten i C More.

I den sista perioden forcerade hemmalaget för en kvittering, men HV stod emot och 1-0 blev slutresultatet. Krisen växer i Linköping växer som är tabelljumbo efter 34 matcher. HV71 är på plats 13 efter lika många spelade matcher.