Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaptenen förlänger med SHL–klubben

Olausson har skrivit på ett nytt kontrakt med Luleå.Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN
Det har även Joonas Jalvanti gjort. Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN

Luleås säsong tog slut redan i åttondelsfinal.

Nu står det klart att lagkaptenen Niklas Olausson och Joonas Jalvanti förlänger med klubben. 

– Det känns givetvis jättekul att förlänga med Luleå Hockey, säger Olausson till klubbens hemsida. 

Niklas Olausson återvände till Luleå inför den förra säsongen. Han skrev på ett avtal på ett år och vann lagets interna poängliga. Nu förlänger han sitt kontrakt med Luleå. Lagkaptenen har skrivit på för tre nya år i klubben.

– Niklas Olausson gjorde en väldigt stark och bra höstsäsong men en axelskada gjorde att han inte kunde göra sig själv rättvisa under säsongsavslutningen. Han opereras nu under våren och vi ser fram emot att se honom göra en full säsong på högsta nivå 2018/2019, säger Luleås sportchef Stefan ”Skuggan” Nilsson till klubbens hemsida.

Lagkaptenen förlänger med Luleå

Själv är Olausson nöjd över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Luleå. Klubben har nu satt upp ett mål att bli ett stabilt topp sex-lag i SHL.

– Det är ännu en bit till dit vi vill vara. Vi måste samtidigt vara ödmjuka och inse att det inte är något som sker bara över en sommar, säger Olausson.

Även Joonas Jalvanti förlänger med Luleå. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med Luleå.

– Jag har trivts fantastiskt bra sedan jag kom hit och ser verkligen fram emot de kommande två säsongerna där vi förhoppningsvis kan åstadkomma något riktigt bra med laget, säger han till Luleås hemsida.