Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stannar i HV: ”Jag är väldigt tacksam”

Lias Andersson.Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

Lias Andersson är klar för en fortsättning i HV 71.

I ett pressmeddelande säger 21-åringen att han trivs i laget.

– Jag hittade tillbaka till det spelet jag vill spela i slutet av förra säsongen och ser fram emot en fortsättning i HV 71, säger Andersson.

Lias Andersson återvände till HV 71 i slutet av den förra säsongen och hann med sju mål och fem assist på sina 15 matcher med laget innan coronaviruset satte stopp.

Andersson har alltjämt kontrakt med New York Rangers men stannar i HV 71 över säsongen 2020/2021. 

– Jag vill tacka Rangers för att de förstår min situation och min önskan om att spela i HV 71. Jag hittade tillbaka till det spelet jag vill spela i slutet av förra säsongen och ser fram emot en fortsättning i HV 71, säger Lias Andersson till klubbens hemsida

Lias Andersson stannar i HV 71

– Jag är väldigt tacksam över att det gick att lösa en fortsättning med HV 71, som jag trivs oerhört bra i, säger Andersson.

Klubbens sportchef Johan Hult säger att man haft en bra dialog med New York Rangers för att lösa en fortsättning med Lias Andersson.

– Han visade direkt när han kom till oss vilka kvaliteter han har. Både med sitt hockeykunnande men också med sin inställning som smittar av sig på hela laget, säger Johan Hult.