Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Sex spelare lämnar Färjestad BK

Linus Arensson.
Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN
Arvid Holm.
Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN
Oskar Bäck.
Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN

Säsongen är över för Färjestad. 

Nu meddelar klubben att de dumpar totalt sex spelare. 

– Vi vill tacka samtliga för deras insatser i Färjestad BK, säger FBK:s general manager Peter Jakobsson till klubbens hemsida. 

Växjö blev för svårt för Färjestad i SHL-kvartsfinalen. Värmlänningarna förlorade fyra raka matcher och säsongen var därmed över. En stor besvikelse för FBK som räknades som en av guldkandidaterna inför säsongen. 

Nu stuvar klubben om i laget. Under tisdagen meddelar FBK att totalt sex spelare kommer lämna klubben. Det handlar om Arvid Holm, Linus Arnesson, Jonathon Blum, Niklas Lundgren, Albin Eriksson och Oskar Bäck.

– Vi vill tacka samtliga för deras insatser i Färjestad BK. Det är alla fantastiska killar som vi önskar all lycka varthän deras nya äventyr tar dem, säger Färjestads general manager Peter Jakobsson till klubbens hemsida. 

Tidigare har klubben värvat tillbaka poängkungen Marcus ”Lilliz” Nilsson från KHL. Nyligen bestämde sig också Michael Lindqvist för en fortsättning i klubben, trots att andra bud fanns på bordet.