Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Junlands kritik mot egna laget: ”Vete fan”

Jonas Junland.
Foto: CMore
Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Linköping låg under stort mot Timrå. 

Då gav Jonas Junland hård kritik till egna laget. 

– Jag vete fan vad vi håller på med, säger Junland till C More efter två perioder. 

Linköping fick det inte alls att fungera borta mot Timrå. 

Efter dubbla mål från Robin Alvarez gick LHC in i periodvila med ett tvåmålsunderläge. I den andra perioden utökade Timrå till 4–0. 

Då var Jonas Junland allt annat än nöjd. 

– Jag vete fan vad vi håller på med. Vi måste skärpa till oss. Det ser ut som att de spelar i en annan liga. 40 minuter av bedrövelse, 20 minuter hopp, säger Junland till C More efter den andra perioden. 

– Det är ett lag som vill vinna och ett som spelar av 60 minuter. Det är dåligt. Nu lär vi försöka i 20 minuter, sen får vi prata om det efter.

Tornberg: ”Jag är irriterad”

C More-experten Johan Tornberg kritiserade såväl Linköpings prestation som Junlands intervju. 

– Jag är rätt irriterad, säger Tornberg och fortsätter: 

– Han säger att de ska försöka ta med sig något från det här. Men betydelsen av matcher... det får inte se ut så här. Sen kanske de har en annan bild av det. Men det är alldeles för dåligt.

Jonas Junland reducerade visserligen för Linköping – men Timrå vann matchen med 6–2, efter att Robin Alvarez fullbordat ett hattrick. Forwarden står nu på sju mål för säsongen. 

– Det så klart jättekul, det är en jävla skillnad från förra året. Det är inte alltid en utdelning som man önskar, men det är kul att jobbet man gör uppskattas, säger Alvarez till C More.