Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Josefson stannar i Dif – nobbar flera utlandsbud

Så här såg det ut när Djurgården säkrade kvartsfinalplats tidigare i vår
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Jacob Josefson blir kvar i Djurgården. 

Enligt Hockeynews nobbade stjärnan ett bud från schweiziska HC Lugano. 

Djurgårdens stjärncenter hade möjlighet att till den 15 maj kunna skriva på för ett annat lag. Det har dock sett ut som att 29-åringen blir kvar i SHL, i slutet av april sa klubbens sportchef Joakim Eriksson till Aftonbladet att Josefson med ”99 procents chans” stannar kvar. 

Jacob Josefson blir kvar i Djurgården

Men nu har alltså datumet passerat, och det står helt klart att Josefson stannar i Djurgården. Enligt Hockeynews har Josefson bland annat nobbat ett bud från den schweiziska storklubben HC Lugano. Det ska även ha funnits erbjudanden från KHL. 

Det var 2018 som Jacob Josefson återvände till SHL och skrev på ett fyraårskontrakt med Djurgården, efter åtta säsonger i NHL med New Jersey Devils och Buffalo Sabres.


Flytten hem till Sverige och Djurgården blev räddningen för Jacob Josefson. Expressen träffade paret i nya lägenheten i början av året.